Dé specialist in bedrijfsevenementen

Het succesvolle Bright Events werd in 2003 opgericht in Warmenhuizen. Nadat er eerst voornamelijk plaatselijke evenementen werden georganiseerd op de stranden in de kop van Noord – Holland, is Bright Events door de jaren heen gegroeid tot een landelijk organisatie die van Noord – tot Zuid Nederland, en zelfs in België, uw bedrijfsuitje of groepsuitje tot in de details organiseert.

Bright Events is een organisatie die professioneel en super enthousiast te werk gaat om uw dag onvergetelijk te maken. Het brede assortiment aan programma’s in de stad tot spetterende feesten op locatie, Bright Events zorgt dat uw wensen op maat worden gerealiseerd.

Niet alleen het programma of het feest wordt voor u geregeld. Ook de catering is bij ons in goede handen. Alles wordt uit de kast gehaald om er een bijzondere dag van te maken. De ervaring, de passie en de inzet waarmee de uitjes zowel georganiseerd als uitgevoerd worden, zorgen ervoor dat u deze dag niet snel zal vergeten!

In het kort!

jaap3

Jaap Dijkstra | Eigenaar

Een eigenaar vol creativiteit en passie! Met veel plezier runt Jaap sinds 2003 zijn eigen bedrijf. Geen uitdaging is te groot! Organiseren, managen en mensen blij maken staat hoog in het vaandel.

 

 

 

rowan uitje

Rowan de Vries | Manager Reserveringen

Klantvriendelijk, doelgericht en 100% inzet. Rowan is de basis op kantoor en het aanspreekpunt voor de klant. Meedenken en contact onderhouden met de klant, maar ook zorg dragen voor de restaurants, offertes en het personeel!

 

 

 

martin

Martin Kerkvliet | Evenementenbegeleider

Een fantastische begeleider voor groeps- en bedrijfsuitjes van alle groottes. Wat voor groep het ook is, Martin maakt er gegarandeerd een feest van! Flexibel, creatief maar ook zeer vriendelijk en enthousiast weet hij elk uitje tot een succes te maken!