Dé specialist in bedrijfsevenementen

Totaltotal

Al jarenlang is Total een trouwe klant van Uitjes en Eten als het gaat om de invulling van hun bedrijfsuitje voor ca. 150 personen. GPS Menutocht in combinatie me Crazy 88 in Den Haag, Varen en een bezoek aan de Porceleine Fles in Delft, naar de Maasvlakte en aansluitend Expeditie Strand in Oostvoorne of Levend Monopoly in Leiden? Uitjes en Eten maakt er iedere keer weer een groot feest van vol diversiteit.

 

Het Kanaal Musicalkanaall

Uitjes en Eten heeft ondersteuning gegeven tijdens de productie en uitvoering van musical Het Kanaal die in 2015 plaats vond in de Grote Kerk te Alkmaar. Een combinatie van prachtige muziekstukken en waar theatertalent uit eigen regio maakte Het Kanaal tot een groot succes. Het verhaal is ontroerend, herkenbaar, persoonlijk en brengt de geschiedenis weer naar boven. De historie van Het Noordhollandsch Kanaal wordt op een beeldende manier tot leven gebracht.

 

MCA vrijwilligersfeestMCA logo

Een geweldig feest met als thema Roaring Twenties. De vrijwilligers van het MCA werden in het zonnetje gezet tijdens deze gezellige feestavond vol belevenis. Iedereen kwam op en top gekleed in de dresscode van de avond. Table Magic, Photobooth, Balloon entertainment, een Bigband, DJ, Vuurshow en uiteraard Burlesque

 

Culturele ZondagenCulturele zondagen

Alkmaar Danst: 15 zeer verschillende dansgroepen, Alkmaar Zingt: 18 koren die samen gaan zingen en Circus Alkmaar: artiesten die optreden met diverse acts. De drie thema’s voor de Culturele Zondagen die Uitjes en Eten organiseert in het centrum van Alkmaar. Deze dagen brengt Alkmaar en omgeving dichter bij elkaar.

 

MAAK HET MEE 2014Maak het mee veranderevent

Uitjes en Eten heeft de logistieke begeleiding op zich genomen voor het veranderevenement MAAK HET MEE in 2014. Dit event helpt professionals, managers of ondernemers die werken aan verandering binnen een organisatie. Verbinden, meedenken, informeren en adviseren.

 

Strand EventsStrand events

Heerlijk genieten in de buitenlucht met de activiteiten van Uitjes en Eten. Een combinatie programma op het strand met voor ieder wat wils. Actief, ontspannen, creatief of informatief. Er is voor ieder wat wils. Samenspel op het strand voor grote groepen zoals Gemeente Schiedam met 120 personen Beach Adventure! Boogschieten, Branding Raften, Sport en Spel en nog veel meer mogelijkheden aan de kustlijn van Nederland.

 

Autimaat Burgers BushEscape

90 personen vast met handboeien, 1 dierentuin! Escape in Burger Zoo. Een op maat gemaakt programma waarbij Escape in the City wordt gecombineerd met een bezoek aan de dierentuin. Enthousiasme van de groep en goede begeleiding van Uitjes en Eten heeft het programma tot een succes gemaakt!

 

Helicopter droppingHelicopter dropping

Een helicopter dropping in de Veluwe! Een fantastische ervaring en een geweldige invulling voor een bedrijfsuitje. Geniet gezamenlijk van het prachtige uitzicht en vlieg over bossen en wateren. Enthousiasme en spanningen komen samen. Twee perfecte ingrediënten voor een teamuitje.

 

Wegwijsbeurs 2014Wegwijsbeurs2014

Mensen met een lager inkomen kunnen hulp en advies soms goed gebruiken. Vandaar het initiatief om een Wegwijsbeurs te organiseren waarbij men een stukje in de goede richting geholpen kunnen worden. Uitjes en Eten was verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de organisatie. Denk hierbij aan: het regelen van kramen, entertainment, logistiek, contact met de gemeente, publiciteit en verslaglegging.

 

Kick Off event UWVUWV logo

Kick Off event om nieuwe samengestelde teams kennis met elkaar te laten maken. Een programma waarin samenwerken centraal stond. De Grote Kerk in Alkmaar, waar het event plaatsvond, zorgde voor een karakteristieke en warme uitstraling.

 

 

HeinekenLaFrance

Een feestavond voor het personeel van Heineken in La France te Oegstgeest. Feestelijke bubbels, heerlijke standjes met eten zoals Soup&Bread Station, Creperie, Brasserie Italiano , saladebar, Live Cooking en nog veel meer om culinaire heerlijkheden. Een DJ, karikaturist en goochelaar maakte het feest compleet!

Zoeken

Waarom Bright Events?

  • Professioneel, creatief, enthousiast, gepassioneerd
  • Voor grote groepen
  • The big game specialist
  • Event vakmanschap sinds 2013
  • In heel Nederland actief
  • Transparant, punctueel en snel

Maatwerk

Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze.

Adviseer mij

contact

Kom eens langs:
Sint Laurensstraat 7a
1811KM ALKMAAR

E-mail: info@brightevents.nl

telefoon 072 511 000 3

Event op Maat?
Neem contact op

Wij bellen u!

Wilt u liever dat wij u op een gepast moment terugbellen? 

BEL MIJ TERUG

Uitjes en Eten

Naast deze evenementen organiseren wij bedrijfsuitjes in heel Nederland voor kleinere groepen. Een overzicht van deze activiteiten vindt u op www.uitjeseneten.nl

Uitjes en Eten